Nieuws

Fit Voor Business concept laat 50.000 MKB ondernemers naar de gym komen

Hoe werkt het 'Fit-voor-Business' ondernemersnetwerk voor de ondernemers (sporters)?
 

Voor iedere ondernemer is zakelijk netwerken van vitaal belang om ervoor te zorgen dat zijn bedrijf gezond blijft.
Samen naar de gym is een uitstekende manier om collega-ondernemers uit eigen regio te ontmoeten.

Voor een (startende) ondernemer zijn nieuwe zakelijke contacten ontmoeten en zakelijk netwerken van essentieel belang om een succesvol en winstgevend eigen bedrijf neer te zetten.

Een uitstekende manier om goed op de hoogte te blijven van wat er zich momenteel afspeelt binnen de regio en om bijvoorbeeld nieuwe zakelijke contacten te ontmoeten terwijl je ook lichamelijk in vorm blijft.

Meld je aan bij een van deze coaches/aanbieders en word zo opgenomen binnen het lokale ondernemersnetwerk!
Business® is het toonaangevende managementtijdschrift voor de regio. Het blad van en voor ondernemers. Naast regionale informatie over economische en politieke ontwikkelingen, is Business® het platform om uw bedrijf te presenteren aan het Midden- en Kleinbedrijf in de buurt. Elke editie besteden we aan de hand van specials extra aandacht aan actuele managementthema’s. Deze specials bieden een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf in ons blad te vertegenwoordigen door middel van een bedrijfspresentatie.
 
Fit in Business - regio pagina
Speciaal voor gyms, sportscholen en personal trainers is er een promotiepakket samengesteld, kijk hieronder of jouw regio erbij staat. 

BUSINESS is het toonaangevende zakenmagazine voor de regio's (50.000+ MKB ondernemers):
  • Driesteden BUSINESS, (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst, Zutphen).
  • Noord-Limburg BUSINESS (Venlo, Cuijk , Boxmeer, Horst aan de Maas , Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep, Bergen, Nederweert, Weert en Roermond).
  • Oost-Gelderland BUSINESS (Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg , Doetinchem , Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Zevenaar, Winterswijk, Duiven, Lochem en Westervoort).
  • Rivierenland BUSINESS ( Gorinchem, Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel, Leerdam, Lingewaal, Neerijnen, Maas en Waal en Neder Betuwe).
  • Utrecht BUSINESS (Amersfoort, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, Culemborg, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Houten, Kamerik, Leidsche Rijn, Linschoten, Maarn, Maarssen, Maarssenbroek, Montfoort, Nieuwegein , Oudewater, Utrecht, Vianen, Vleuten, De Meern, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zegveld en Zeist).
  • Vallei BUSINESS (Amerongen, Barneveld, Bennekom, De Klomp, Ede, Ederveen, Harskamp, Leersum, Lunteren, Otterlo, Overberg, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Wekerom).

Hoe kunt je deelnemen?
Er is in totaal plek voor 12 partners per regio op de Fit voor Business pagina. De partners die hierin interesse hebben, ontvangen het volgende pakket in het Business® magazine. 
•    Jaarcampagne in alle print edities, online edities, en e-magazines verstuurd per mail. Dus 1 jaar (6x) opname met uw locatie op de speciale Fit voor Business® pagina met foto, NAW- en contactgegevens in print en online uitgave van Business (oplage 5000 exemplaren per regio)
•    4x per jaar (1x per kwartaal) opname met banner van uw locatie in Business® nieuwsbrief (10.000+ abonnees per regio)
•    1 jaar opname met uw eigen locatiepagina op FitVoorBusiness.nl
•    1 jaar Top ranking voor uw locatie in zoekresultaten binnen straal van 15km op betreffende Business Bedrijven pagina
•    1 jaar opname  van uw locatie in zoekfilter ‘Aanbevolen locaties’ op betreffende Business website

Voor meer info: Jeroen Gerats, bel / WhatsApp naar +31(0)616 964-325 of mail naar Jeroen@vanMunsterMedia.nl

*Extra optie: een  2-pagina artikel/bedrijfsreportage in een uitgave naar keuze.
delen: